Thuischallenge met Body Support

Helaas, door de Corona-crisis moeten we allemaal pas op de plaats maken. Sportscholen zijn gesloten, waarmee de voedingsbegeleiding zoals die ging tijdelijk niet mogelijk is. Gelukkig maakt de huidige techniek het in staat om ook op afstand persoonlijke voedingsbegeleiding aan te bieden. 4Heroes en Body Support maken het daarom mogelijk om tot eind mei te starten met de Thuischallenge!

Nu ons sociale leven flink is aangetast, beginnen we langzaam ook andere effecten te merken. Sporten in de sportschool kan niet. Het wandelingetje naar de koffie-automaat is in je eigen huis een flink stuk korter. En de meeste beweging die we momenteel hebben is het uitlaten van de hond of een kleine wandeling met de kinderen. Maar zonder dat we het door hebben passen we ons eetpatroon niet of nauwelijks aan. Je krijgt misschien nog wel het aantal calorieën binnen dat je lichaam gewend was, maar je verbrand ook een flink stuk minder! Kijk dus uit dat je deze periode niet (te veel) in gewicht aankomt.

De Thuischallenge kan perfect uitkomst bieden! Met de Thuischallenge wordt je 4 weken lang online begeleid. Je krijgt gedurende die 4 weken ook gepersonaliseerde menu’s én boodschappenlijsten toegestuurd. We kijken hiervoor naar jouw huidige leef- en beweegpatroon. Meten doen we samen. Je weegt jezelf wekelijks en je krijgt van ons instructie hoe je jouw vetpercentage kunt opmeten, zonder hiervoor dure apparatuur aan te schaffen. Door middel van videobellen kunnen we wekelijk kort bespreken hoe de voortgang gaat.

Je kunt de Thuischallenge heel makkelijk aanvragen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intake. Beginnen kan bijna gelijk! Wil jij op gezond gewicht blijven? Of wil je ervaren of Body Support iets voor jou is? Of heb je meer vragen? Vul vrijblijvend het formulier in, dan spreken we elkaar snel!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ga jij aan de slag met je nieuwe voedingsbegeleider of personal trainer?

Word een hero. Volg ons op socials

4Heroes helpt je met