Afvallen in Den Haag doe je met de Challenge

50 dagen afvallen, oftewel de Challenge, is terug van weggeweest bij In-Tension Health Club Scheveningen in Den Haag. Meer dan 30 deelnemers zijn afgelopen week gestart met hun weg naar een gezonde leefstijl. De Challenge helpt jou op weg met afvallen, voedingsbegeleiding én persoonlijke workouts.

Bij het kerstdiner kilo’s kwijt & lekker in je vel

De Challenge duurt 50 dagen. Tijdens deze periode ga je onder begeleiding aan de slag met sporten en voeding. Geen moeilijk gedoe, maar gewoon goed eten en gezond leven. Het doel is heel simpel: in korte tijd zo veel mogelijk afvallen. Iedere 2 weken heb je een meting om je voortgang vast te leggen. Daarnaast krijg je ook iedere 2 weken een nieuw trainingsschema, zodat je lichaam moet blijven werken. Maar wel op een verantwoorde wijze. De voedingsschema’s zijn gebaseerd op jouw persoonlijke caloriebehoefte. En uiteraard passen we het trainingsschema ook aan naar jouw persoon.

Laat het kampvuur branden

Als je wilt afvallen moet je de verbranding in jouw lichaam optimaliseren. Hoe hoger je verbranding, des te minder vet. Tenminste, als je de goede brandstof op het vuur gooit. Door vaker te eten, kun je de vlam al een stuk constanter houden. En door vervolgens ook verantwoorde, goede voeding tot je te nemen is de weg naar succes bijna gegarandeerd.

De Challenge, afvallen & In-Tension Health Club in Den Haag

Als je wilt deelnemen aan de Challenge, kun je 50 dagen onbeperkt sporten bij In-Tension Health Club Scheveningen. In-Tension is al ruim 15 jaar een begrip voor sporten, begeleid afvallen en personal training in Den Haag. De grote trainingsruimte biedt jou als sporter alle kans om rustig jouw training af te leggen. Ook met de huidige maatregelen kun je bijna vrijuit je gang gaan. Vooraf reserveren is momenteel wel verplicht, maar daardoor is het binnen jouw tijdslot nooit te druk. Na de 50 dagen zit je nergens aan vast. Het abonnement verloopt vanzelf na jouw laatste meting.

Wil je meer informatie over de Challenge, of wil je je aanmelden? Doe dat zo snel mogelijk via onze website!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ga jij aan de slag met je nieuwe voedingsbegeleider of personal trainer?

Word een hero. Volg ons op socials

4Heroes helpt je met