Personal Training in Den Haag – Bereikbaar, gezellig & kleinschalig

Personal Training in Den haag, op een bereikbare, gezellige en kleinschalige plek. Dat waren de punten die erg in het oog sprongen bij het eerste bezoek dat ik aan Studio-LMNTS bracht. Een ideale plek om in persoonlijke setting te werken aan persoonlijke, sportieve doelen.

De ruimte aan de Juliana van Stolberglaan 248 biedt alles wat we nodig hebben voor het realiseren van jouw einddoel. Uiteraard hoef je zelf niet na te denken over de oefeningen. Wij regelen een passend, uitdagend trainingsschema. Deze baseren we op de trainingsplanning die we voor jou opstellen.

Wat is small group training?

Bij de small group training is deze werkwijze exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je niet alleen traint, maar met een paar vrienden en/of vriendinnen. Ook al wijken de doelstellingen individueel af, wij passen het plaatje aan naar jullie wensen.

Naast personal training bieden we ook small group training aan. Deze vorm van trainen is nog steeds zeer persoonlijk én biedt de gezelligheid van trainen met elkaar. Samen voor een doel gaan is daarnaast ook nog eens een extra stimulans om elkaar te helpen op de momenten dat het even tegen zit! En… het scheelt ook iets in de portemonnee.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van personal training in Den Haag, small group training of andere sportbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ga jij aan de slag met je nieuwe voedingsbegeleider of personal trainer?

Word een hero. Volg ons op socials

4Heroes helpt je met