Get in shape!

Vanaf augustus gaan we beginnen met een lang gekoesterde wens! 4Heroes start namelijk met personal training, small group training & online sportbegeleiding. Variërend in één-op-één situaties, in kleine groepjes, of op afstand helpen we je om jouw sportdoelstelling te verwezenlijken.

Sporten is doelen stellen. Iedereen herkent dit wel; willen winnen, het volbrengen van een hardloopwedstrijd of toch gaan voor de ultimate summer body. Uiteraard ligt de keuze in doelstelling enorm breed. Maar om jouw doel op een zo efficiënt mogelijke wijze te halen is professionele begeleiding een absolute must.

Tijdens personal training trainen we in een één-op-één situatie en met een persoonlijk trainingsschema en -planning. Samen stellen we het te behalen doel vast en werken we nauw samen om dit doel te behalen.

Small group training is een mooie optie voor wie samen met vrienden of familie wilt sporten. In groepen van maximaal drie deelnemers werken we op basis van een gezamenlijk trainingsschema onder professionele begeleiding. En daarnaast is deze trainingsvorm natuurlijk ook gericht op gezelligheid en teambuilding. Sporten is immers een feestje!

Naast de persoonlijke begeleiding biedt 4Heroes ook online sportbegeleiding aan. Via deze optie heb je zelf de mogelijkheid om aan de hand van een persoonlijk opgesteld schema te werken. Online houden we contact over de voortgang en maken we eventuele aanpassingen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ga jij aan de slag met je nieuwe voedingsbegeleider of personal trainer?

Word een hero. Volg ons op socials

4Heroes helpt je met