Freerunning is fast & furious!

In navolging op de lessen Ninja Warrior is 4Heroes begonnen met een lessenserie Freerunning op basisschool de Driemaster in Voorburg. Tijdens de negen lessen gaan we dieper in op de verschillende technieken en tricks die om de hoek komen kijken bij deze stoere, snelle sport!

Freerunning is een afgeleidde variant op turnen, maar veel gericht op snelheid en spanning. De beste op aarde beoefenen deze sport het liefste op straat, in verlate gebouwen of op grote hoogtes op daken. Om deze sport ook voor kinderen enigszins toegankelijk en veilig te houden trainen we in gymzalen. Hier maken we gebruik van toestellen, zodat we de tricks die de profs buiten oefenen naar binnen kunnen halen.

[huge_it_video_player id=’14’]

We beginnen de lessenserie bij de basis, zodat we snel het niveau van de groep kunnen bepalen. Deelnemers leren hun kunnen inschatten door te oefenen met banksprongen en eventuele fouten te corrigeren d.m.v. een kop- of judorol. Samenwerken is tijdens deze lessen de sleutel tot succes! Gedurende de lessenseries komen deze vaardigheden geregeld terug, terwijl we de opdrachten gestaag in moeilijkheid opvoeren. Tijdens de laatste les mogen deelnemers hun eigen actiecamera meenemen zodat we gezamenlijk onze eigen freerunning movie kunnen maken.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ga jij aan de slag met je nieuwe voedingsbegeleider of personal trainer?

Word een hero. Volg ons op socials

4Heroes helpt je met