Badminton lessen ter promotie van b.c. Orbiton

Badminton is één van de snelste sporten ter wereld. En dat maakt het leuk en spannend! Op verzoek van badminton club Orbiton uit Leidschendam is 4Heroes gevraagd om promotielessen te geven. Door middel van naschoolse lessen geven wij hier invulling aan.

Tijdens negen lessen behandelen we de basis van de badmintonsport. Zowel op het gebied van speeltechniek, als wedstrijdspel en tactiek gaan we op spelenderwijs aan de slag. De groep van twintig deelnemers speelt daarnaast ook genoeg wedstrijden. Enkelspel, dubbelspel en teamwedstrijden en toernooien zat om alle training ook in de praktijk toe te passen! Het is onwijs leuk om te zien hoe fanatiek kinderen kunnen strijden voor ieder punt én hoe goed ze elkaar kunnen coachen in teamverband. Iedere les sluiten we iedere week gezamenlijk af met een wedstrijd “rondom-het-net”. Een leuke spelvariant waar techniek, tactiek én snelheid perfect samenkomen.

4Heroes staat voor alle sporten en sportverenigingen open om in gesprek te gaan over mogelijke promotie of ondersteuning. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ga jij aan de slag met je nieuwe voedingsbegeleider of personal trainer?

Word een hero. Volg ons op socials

4Heroes helpt je met